Første skoleuke;

Første skoleuke på Oconomowoc Highschool er over, og en ny har allerede startet. Skolen er utrolig stor, og den første dagen var det litt vanskelig å finne frem, men det går mye bedre nå, og jeg triver utrolig mye på skolen. Både lærerene og elevene er utrolig hjelpsomme, noe som gjør det enda mer komfortabelt på skolen. Det er også flere utvekslingsstudenter på skolen min, og det er 2 fra Frankrike, en fra Danmark, enda en fra Norge, ei fra Pakistan og ei fra Tyrkia. Jeg har møtt alle, og de er utrolig hyggelige. Meg og Vsøss har også begynt å få noen venner, og vi var med dem på kvelden på fredag,  og vi hadde det utrolig gøy.

Var også på en "Pizza social" med AFS på søndag, hvor vi spiste pizza (litt selvforklarende)  og møtte flere utvekslingselever + lærere.

 


Meg og Vsøss klare for første skoledag.


Venter på bussen...


Vsøss, Natalie og Stephaine. Noen av vennene vi har fått.

 


På pizza Socialen kjørte satt vi i en henger etter en traktor, det var en vanlig ting å gjøre her i Wisconsin.


Vi var også i Milawakee denne helgen, og vi besøkte ett slags blomster museum.


Her er utvekslingsstudentene fra Oconomowoc Hisghschool og Arrowhead, På bilde\t ser dere alle, og dere kan se fra toppen til venstre; Victor fra Frankrike, Leif fra Norge, su (2.rad venstre) fra Tyrkia, Bibi fra Pakistan, en gutt jeg ikke husker hva heter men som går på Arrowhead, Joséphine fra Frankrike, enda en fra Arrowhead, meg, Patrick fra Danmark og de to nederste er fra Arrowhead.

 

#utveksling
Dagene så langt

De første dagene her i Amerika har gått utrolig fort, og jeg begynner å bli vandt med og bo hos en annen familie, dele rom med Vsøss og den usunne maten. Familien er utrolig herlig, og de tar meg og Vsøss rundt på restauranter, iskrem plasser og innsjøer som de vil vise oss. Vfar er veldig glad i å se på film, så i løpet av de fire dagene har meg og Vsøss sett 3 filmer med ham. Vsøss fra Frankrike er også veldig skjønn, og vi kommer veldig godt overnens med hverandre. På fredag reiser vi inn til Chicgo (igjen) for å shoppe.

Har ikke tatt så mange bilder, men her er noen fra de siste dagene.

Senga på rommet mitt, som er lite, men veldig fint.


Utsikten fra huset, det er så fint her, og som dere ser bor vi rett med en innsjø.

Innsjøen med huset.

Har også fått en typisk lås for skapet mitt, siden det ikke er lov med nøkkel lås. Det ser lettere ut på film, enn det er i virkeligheten.

 
Utrolig god is, og ett bilde av meg og min vertssøster.

 

Bare en liten oppdatering, skjer ikke så mye spesielt.

#utveksling
Chicago: Film

Dere er sikkert lei av å lese om Chicago nå, og jeg lover at dette er det siste innlegget om Chicago for denne gang.

Jeg lagde en liten video, og jeg håper dere liker den! Jeg er på ingen måte noen proff på slike videoer, men jeg håper dere liker den!


* trykk på tannhjulet og sett den på 1080p for bedre kvalitet
#utveksling
Chicgo dag 2

Dag 2 i Chicao startet med å bli vekket 07:00 for å spise og gjøre oss klare for ett orienteringsmøte som vart i 3 timer. Det var helt greit, men timene var lange ettersom det var mye repetisjon av ting vi allerede hadde hørt før.

 

Etter møtet gjorde vi oss klare for å utforske Chicago. Chicago var helt fantastisk og utrolig fint! Vi var på sightseeing, båttur og vi spiste middag på en plass som het "Navy Pier" er ikke så mye mer å skrive om chicago, ettersom at bildene sier mer.


Utrolig fint!


Noen av de norske jenteneDe norske jentene og ei spansk helt til høyre!

 

Campen i Chicago var utrolig koselig om man ser bort ifra regnet, ventingen og lite mat!

Hadde ikke så mange bilder, men det kommer en film fra turen.
Chicago Dag 1

Lokal tid: 21:30

Hva har egentlig skjedd de siste 24 timene? Føler tiden går så fort, men alikevel veldig sent. Det hele startet med å stå opp 05:00 på morgenen for så å møte på flyplassen hvor vi fikk sjekket inn bagasjen. Etter det var det bare å si hade til mamma og pappa! For å være ærlig trodde jeg det skulle være værre enn det det egentlig selvom det å gi mamma og pappa en siste klem på ti måneder var utrolig ille.
Reiseruten gikk fra Oslo til stocholm og fra stocholm til Chicago, og begge flyturene gikk utrolig greit hvis vi ser bort i fra hvor lite søvn jeg egentlig fikk på flyet.

Når vi kom frem til Chicago ( ca 12:00 lokal tid) ble vi møtt av en representant som fulgte oss ut til der bussen skulle komme. .
Vi ble fraktet til hotellet i en liten buss, og på hotellet ble vi møtt av en dame som var representant for nacel. Damen gav oss litt generell info om campen og reglene.
Deretter kunne vi endelig få vite hvem vi skulle dele rom med, og jeg var så heldig å få dele rom med Anna. (En av de  norske jentene som reiste sammen)
Resten av kvelden møtte vi mange andre utvekslingsstudenter fra mange land, og ble kjent med dem.

 


noen av de norske jentene på flyet

Endelig fremme!

 


Min skjønne roommate Anna!


Hotellet var utrolig fint! Og dette var utsikten fra balkongen.

 

Det skjedde ikke så mye mer 1. dagen, og vi gikk å la oss ganske tidlig i håp om å slippe jetlag (noe vi gjorde)

 

#utveksling
Les mer i arkivet » September 2014 » August 2014 » April 2014


Hei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse herhits