Første skoleuke;

Første skoleuke på Oconomowoc Highschool er over, og en ny har allerede startet. Skolen er utrolig stor, og den første dagen var det litt vanskelig å finne frem, men det går mye bedre nå, og jeg triver utrolig mye på skolen. Både lærerene og elevene er utrolig hjelpsomme, noe som gjør det enda mer komfortabelt på skolen. Det er også flere utvekslingsstudenter på skolen min, og det er 2 fra Frankrike, en fra Danmark, enda en fra Norge, ei fra Pakistan og ei fra Tyrkia. Jeg har møtt alle, og de er utrolig hyggelige. Meg og Vsøss har også begynt å få noen venner, og vi var med dem på kvelden på fredag,  og vi hadde det utrolig gøy.

Var også på en "Pizza social" med AFS på søndag, hvor vi spiste pizza (litt selvforklarende)  og møtte flere utvekslingselever + lærere.

 


Meg og Vsøss klare for første skoledag.


Venter på bussen...


Vsøss, Natalie og Stephaine. Noen av vennene vi har fått.

 


På pizza Socialen kjørte satt vi i en henger etter en traktor, det var en vanlig ting å gjøre her i Wisconsin.


Vi var også i Milawakee denne helgen, og vi besøkte ett slags blomster museum.


Her er utvekslingsstudentene fra Oconomowoc Hisghschool og Arrowhead, På bilde\t ser dere alle, og dere kan se fra toppen til venstre; Victor fra Frankrike, Leif fra Norge, su (2.rad venstre) fra Tyrkia, Bibi fra Pakistan, en gutt jeg ikke husker hva heter men som går på Arrowhead, Joséphine fra Frankrike, enda en fra Arrowhead, meg, Patrick fra Danmark og de to nederste er fra Arrowhead.

 

#utveksling
Les mer i arkivet » September 2014 » August 2014 » April 2014


Hei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse herhits