Hvor skal jeg?

Hei!
I dette innlegget tenkte jeg at jeg kunne fortelle dere litt generelle fakta om plassen jeg skal bo neste år. Som nevnt tidligere så har jeg vært så heldig å få en vertsfamilie i Oconomowoc, Wisconsin.

 ♥  Oconomowoc
Oconomowoc er en liten by med ca. 15 000 innbyggere. Det er masse grønn natur og innsjøer i byen, downtown består av gater med kafeer og resturanter. Byen er også en 45minutters kjøretur til Milwaukee og 1 og 1/2 times kjøretur unna Chicago.

 ♥  Shopping
Det er nesten ikke noe å shoppe i Oconomowoc, men det er to store shoppingsentre kun 20 minutter unna. Det er også ett outletmall på omtrent en 30minutters kjøretur unna.


 ♥  Skolen
Skolen jeg skal gå på heter "Oconomowoc high school". Skolen har ca 1500 elever fra 9.-11. klasse. Skolen tilbyr mange ulike sporter, blant annet Tennis, Volleyball, Ski, drama og softball. Fargene til skolen er oransj og lilla, og de har en vaskebjørn som maskot. ♥  Temperatur
Været og tempraturen i Wisconsin generelt er omtrent likt som i Norge. Det er kalde vintre, og varme sommerer. Vinteren som var i Wisconsin i år har vært en av de kaldeste noen gang.

Jeg håper dere likte dette innlegget med litt fakta om der jeg skal reise.
Har du fått familie? I såfall hvor?


#utveksling

Les mer i arkivet » August 2014 » April 2014 » Mars 2014


Hei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse herhits