Chicago Dag 1


Lokal tid: 21:30

Hva har egentlig skjedd de siste 24 timene? Føler tiden går så fort, men alikevel veldig sent. Det hele startet med å stå opp 05:00 på morgenen for så å møte på flyplassen hvor vi fikk sjekket inn bagasjen. Etter det var det bare å si hade til mamma og pappa! For å være ærlig trodde jeg det skulle være værre enn det det egentlig selvom det å gi mamma og pappa en siste klem på ti måneder var utrolig ille.
Reiseruten gikk fra Oslo til stocholm og fra stocholm til Chicago, og begge flyturene gikk utrolig greit hvis vi ser bort i fra hvor lite søvn jeg egentlig fikk på flyet.

Når vi kom frem til Chicago ( ca 12:00 lokal tid) ble vi møtt av en representant som fulgte oss ut til der bussen skulle komme. .
Vi ble fraktet til hotellet i en liten buss, og på hotellet ble vi møtt av en dame som var representant for nacel. Damen gav oss litt generell info om campen og reglene.
Deretter kunne vi endelig få vite hvem vi skulle dele rom med, og jeg var så heldig å få dele rom med Anna. (En av de  norske jentene som reiste sammen)
Resten av kvelden møtte vi mange andre utvekslingsstudenter fra mange land, og ble kjent med dem.

 


noen av de norske jentene på flyet

Endelig fremme!

 


Min skjønne roommate Anna!


Hotellet var utrolig fint! Og dette var utsikten fra balkongen.

 

Det skjedde ikke så mye mer 1. dagen, og vi gikk å la oss ganske tidlig i håp om å slippe jetlag (noe vi gjorde)

 

#utveksling

Én kommentar

Marie

25.08.2014 kl.18:03

Å så gøy å høre, håper du koser deg masse! Savner deg<3Skriv en ny kommentarHei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse her
hits ♡ Design av Tonjemt ♡