Den siste tiden


Det er vedlig lenge siden mitt forrgie innlegg på bloggen nå, og det er mange grunner for det. Den største grunnen er at jeg har hatt lite å blogge om ettersom det har skjedd lite på utvekslingsfronten.

Det er ikke lenge igjen før jeg endelig reiser, og sommerferien har gått utrolig fort. (desverre)  Ferien har gått ut på  å jobbe, være med venner, ha en avskjedsfest, være i vennner sine avskjedsfester og å være med familien. Jeg har også gjort en del småting som måtte ordnes før jeg reiser, som å skaffe bankkort, ta siste dose av Hepatitt A/B og jeg måtte også ha en legeerklering. En annen ting har gjort som kanskje er litt mer viktig, var å få visum. Jeg var i Oslo 8. juli for å besøke ambassaden. Selve intervjuet var greit og kort, men ventetiden for å komme inn for å ha intervjuet var ikke så kort, og jeg ventet i tilsammen nesten 3 og en halv time for å bli spurt to spørsmål. Heldigvis var det en del andre utvekslingsstudenter som jeg kunne snakke med, og som gjorde at tiden gikk fortere.

Jeg har endelig begynt å pakke kofferten ettersom det bare er 4 dager igjen til jeg reiser. Jeg har skrevet en pakkeliste selv, og jeg har også mottat en pakkeliste fra Aspect, så sålangt har pakkingen gått greit.

Jeg tenkte jeg kunne slenge inn noen tilfeldige bilder fra den siste tiden:
Etter 3 og en halv time i kø utenfor ambassaden var vi endelig på vei hjem!3 av avkjedsfestene. 1) Er fra Ida-Marie sin avskjedsfest     2) siste dag med Amalie...   3) Avskjedsfesten til Misha.


Det er alltid like trist å være sammen med venner for siste gang på 10 måneder...

 

- Dette var bare en kort oppsummering av den siste tiden, og forhåpentligvis blir jeg bedre på å blogge når jeg er i USA!

#utveksling

5 kommentarer

Margrethe Riddervold

19.08.2014 kl.00:53

Lykke til med de siste forbredelsene! I miss you sweetie<3

Eline

19.08.2014 kl.10:07

Margrethe Riddervold: tusen takk! I miss u too ??

May Wenche Dybendal

21.08.2014 kl.00:51

Dette blir spennende ,Eline !

Ønsker deg lykke til med pakking og alt det styret :-)

Håper du får det kjempe fint i USA og at du får mange fine ,nye og gode opplevelser som du kan ta med deg videre .

Gleder meg til å følge bloggen din ;-)

Lykke til og god tur <3

Kommer til å savne deg <3 Glad i deg .Klemmer fra tante May

Eline

21.08.2014 kl.13:45

May Wenche Dybendal: Tusen takk Tante, glad i deg og <3

Katarina

21.08.2014 kl.13:48

God tur, Eline! Savner deg allerede! Gleder meg masse til å følge deg her på bloggen! :-) <3

Eline

21.08.2014 kl.15:23

Katarina: tusen takk Katarina! <33Skriv en ny kommentarHei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse her
hits ♡ Design av Tonjemt ♡